Temel özellikler mobil istemciler lisanslı kulüpler para bahisleriyle oynarken

Basamaklı mekanizmalar slot makinelerinde Başarıbet ve özellikleri

Herkes, sanal kulüp, duydum böyle isimler, örneğin, “kademeli makaralar” , “Yuvarlanan makaralar” ve “Yuvarlanan makaralar”. Hepsi sağlıyor benzer mekanizma.Kazanan dizi yeni simgeler edinmek ek ödül bir tur. Temel başari bet ver oyuncu bir şans bir kazanma dizisi her turda. O başlar tur ve bekler aynı simgeler aktif hatlar. Emülatörler basamaklı (çığ, düşme vb.)) makaralar çalışma farklı, sunma kullanıcı şans yardımcı ücretsiz hediye için. Şöyle oluyor:

  • Sonuç olarak döndürme formlar kazanan dizi.
  • Görüntüler bir kazanan kombinasyon silindi (veya dağılım) ve boş konumlar oluşturmak.
  • bunlarda serbest boşluklarda form veya (düşme) yeni semboller .
  • Müşteri ödül alır eğer böyle semboller ek olarak form kazanan bir dizi kendi aranızda veya oyun alanı üzerindeki kalan piktogramlar ile.

Bu algoritma kazanan zincirler kazanana kadar yürütülür ödeme hatlarında görünmesi durmayacak. Farklı adlar verildiğinde, tüm özellikler işlev aynı prensipte. İlk ve devrim niteliğinde bu tür oyun tanındı Gonzo’nun Görevi , üretildi NetEnt ve 2010’da yayınlandı.

Talep nedenleri kademeli makineler Basaribet

Kullanıcılar artık gerekli değil temel döndür makaralar ve form için bekleyin karlı dizi aktif hatlardan biri.dinamik oyun ve büyüleyici 3D animasyon öğeleri ve bitirme mekanizmalar oyunu daha karlı hale getirmek. Cascade Reels yüzde yüz mevcut gereksinimleri karşılıyor. Düşüyor başarılı diziler ve bu yeni simgeler ilgiyi uyandırmak ve alevlendirmek duygusal ruh hali.Özellikle çığlardan biri yol açacak ağır kazanma.

Basamaklı makaralar yardım sahip birden fazla ödül. inşa ederken karlı diziler birkaç arka arkaya kez ödüller biçim yeterince büyük miktar. Belirli üreticiler teklif ek çarpanlar hangi önemli ölçüde arttı kazanma.

RTP ve dağılım üzerindeki etki

Kademeli kural olarak etkilemez finansal getiri göstergesi çevrimiçi slotlar. İzin veriliyor bul cihazlar ile ağırlıklı getiri parametresi (yukarıda 97 %) veya oldukça büyük değil (daha düşük %94). İlişki yok yükselen simgeler ve boyut RTP beklenmiyor.

Ama, dalgalı makaralar artırma büyük kazanma olasılığı. Mekanizma video slotu Başarı bet bunu sırasında telafi eder temel tur. Sonuç olarak cihazlar ile kademeli mekanik genellikle varsaymak artan uçuculuk. çünkü makaralar yeteneğine sahip olduğundan açın iki kez (veya daha fazla) aynı fiyat için.Bu şu anlama gelir kazanan kombinasyonlar yapamayacak yaratacak çok sık. çığ slotlar içindeki sistematiklikleri genellikle daha yüksek yok.

اترك تعليقاً