Özellikler mobil istemciler popüler kulüpler gerçek parayla oynarken

Basamaklı makaralar sanal simülatörler Başarıbet ve özellikleri

Herkes, kumar kuruluşunda açar slot makineleri , hatırlıyorum böyle isimler, örneğin, “kademeli makaralar” , “Yuvarlanan makaralar” ve “Yuvarlanan makaralar”. Hepsi demek istiyor analog oyun akışı.Kazanan kombinasyon yeni resimler sahip ek ödül bir tur. Geleneksel başarıbet güncel sağlayın ziyaretçi yalnız şans bir şanslı kombinasyon her dönüşte. O etkinleştirir döndürme ve bekler aynı görüntüler ödeme hatları. Çevrimiçi slotlar basamaklı (çığ, düşme vb.)) makaralar işlev farklı, yaratma kullanıcı şans yardımcı ücretsiz kazançlar için. Şöyle görünüyor:

  • Sonuç olarak yuvarlak formlar kazanan kombinasyon.
  • Resimler bir başarılı kombinasyon kaybolma (ya patlayabilir) ve boş alanlar atmak.
  • bunlarda boş konumlar görünme veya (düşme) yeni resimler.
  • Kullanıcı kazançları alır eğer bunlar simgeler ek olarak form kârlı bir kombinasyon kendi aranızda veya oyun alanı üzerindeki kalan görüntüler ile.

Bu mekanizma karlı kombinasyonlar kazanana kadar oluşur ödeme hatlarında inşa edilmesi durmayacak. Farklı adlar verildiğinde, tüm işlevsellik iş tam olarak aynı. İlk ve devrim niteliğinde bu türden oyun tanındı Gonzo’nun Görevi , piyasaya sürüldü NetEnt ve 2010’da yayınlandı.

Popülerlik nedenleri kademeli slotlar Basaribet

Oyuncular için artık gerekli değil banal etkinleştir makaralar ve form için bekleyin kazanma kombinasyonu ödeme hatlarından biri.Daha dinamik süreç ve orijinal 3D animasyon öğeleri ve bitirme mekanizmalar oyunun karlılığını artırmak. Cascade Reels iyi mevcut gereksinimleri karşılıyor. Gelişen şanslı diziler ve bu yeni semboller ilgiyi uyandırmak ve alevlendirmek duygusal bileşen.Özellikle çığlardan biri yardıma katkıda bulunacaksa büyük ödül.

Basamaklı makaralar fırsat verin elde edin birden fazla ödül. oluştururken ücretli kombinasyonlar birkaç arka arkaya kez ödül dönüştürebilir yeterince ağır toplam. Belirli şirketler ekle çarpanlar ve katsayılar hangi daha da fazla arttı ödül.

Finansal getiri ve dağılım düzeyi üzerindeki etki

Çığ kural olarak etkilemez RTP oyun simülatörleri. Mümkün alın cihazlar ile artan karlılık yüzdesi (yukarıda 97 %) veya nispeten düşük (daha az %94). Bağlantı yok oluşan simgeler ve miktar teorik getiri hayır.

Ayrıca, basamaklı makaralar artırma büyük kazanma olasılığı. Mekanizma makine Başarı bet bunu süreçte telafi eder temel tur. Sonuç olarak emülatörler ile çığ sistemi geleneksel olarak var maksimum yüksek dağılım. Çünkü makaralar yetenekli etkinleştir iki kez (veya daha fazla) aynı fiyata.Bu şunu önerir kazanan kombinasyonlar yapamayacak görünmeyecek çok sık. çığ çevrimiçi slotlar içindeki düzenlilik sıklıkla artık yok %25-30.

اترك تعليقاً