Найефективніші альтернативи PornHub

Найефективніші альтернативи PornHub

Підтримуючи китайське одкровення (чи прокляття?), ми живемо в цікаві часи, щоб претендувати на найменше. Крім усіх божевільних реакцій, цього року окремим людям дійсно потрібно було, особливо коли це стосується людей’ сексуальної поведінки цього року. Якщо ви носите’ не подумайте, просто швидко перевірте минулі завантаження, які я здійснив за останні пару місяців. Але те, що я одягла’ Не думаю, що навіть я бачив, що наближається — принаймні в повному обсязі – — це масова чистка, яка вразила PornHub пару років тому, і веб-сайт ніколи не був таким, як раніше.

Це подробиці історії епічної події

Для тих, хто не в курсі, PornHub насправді постійно викликав принаймні трохи дискусій, незважаючи на те, що це найкраще місце для домашніх розваг для дорослих. Щоб бути щирим, багато хлопають по земній кулі’ Туб-сайт номер один або складений, або принаймні сильно гіперболізований.

Тим не менше, після місяців напруги на MindGeek справи фактично завершилися (без каламбуру)’ Інтернет-сайт лідера. По-перше, петиція про те, щоб k * ddie позбулася порнографії з сайту, відновила роботу понад 425 000 нотаріусів після того, як з’явилася колекція скарг про те, що на сайті з’явилася нечисть, зокрема m * nors.Більше тут порнуха смотреть На нашому сайті

(Чесно кажучи, я не знаю, наскільки все це реально, оскільки я не шукаю цього недугу

лайно. ) Разом із усім цим люди насправді скиглили, що існують завантаження, які також потребують сексуальних дій без згоди. Ця довіра фактично заслужила насмішку над сайтом, який є улюбленою пресою в наш час, що призвело до того, що фірми, що займаються платіжними картками, не дозволяли клієнтам витрачати гроші на платний вміст на PornHub.

Очевидно, що іншою великою проблемою PornHub та іншими каналами є занепокоєння кіберпіратством і копіюванням. І тому з кожною з цих проблем у понеділок, 14 грудня 2020 року, PornHub опублікував, що вони займаються “ один із найретельніших заходів безпеки в історії систем, створених користувачами.”

Зокрема, порногігант мав і продовжуватиме план:

• забороняючи неперевіреним обліковим записам включати абсолютно новий вміст будь-якого типу

• Користувачі, які завантажують файли, мають підтвердити свою фотографію зі знімком обличчя та ім’ям користувача

• видалення альтернативи завантаження багатьох відеокліпів на платформі

• видалення будь-якого виду та всього веб-контенту, який не був розроблений підтвердженими користувачами PornHub

Останній пункт у методі був, мабуть, одним із найдраматичніших, враховуючи, що загальна кількість відеокліпів зросла з 13,5 мільйонів до менше 3 мільйонів.

(Боже, я вказую, що я визнав, що було багато копійованих відео, але боже святий, це дуже багато.) Цікаво, що команда PornHub висміювала TikTok, Facebook та інші відомі соціальні мережі за те, що вони не маючи ті самі запобіжні заходи, що й зараз.

Нехай’ подивіться, що все відбувається

У будь-якому разі, незважаючи на такі великі зміни в плані, я маю сказати, що я’ m типу – занепокоєний– не через те, що r * pist та різні інші погані лохи мають свою відвагу. Натомість це здається мені спробою уникнути регулятивних порушень, які можуть не принести успіху.

Навіть якщо це так, я б уявив, що абсолютно невинні люди забрали їхні матеріали та закрили мережі внаслідок усього цього.

Не дивлячись на моє невтішне невдоволення, є привід розслабитися –– або я повинен стверджувати –– для цього є п’ятнадцять факторів.

Прямо тут’ те, що вам слід шукати на відміну від PornHub

Хто що розпізнає’ це трапиться з PornHub, однак, якщо відбудуться ще радикальні зміни або веб-сайт тимчасово закриється, я’ ми вас охопили. Ось перелік із 10 спокусливих веб-сайтів-туб, наповнених безкоштовним порно, які можуть працювати як альтернатива PornHub у будь-якому певному порядку. Цінуйте, лохи!

XVideos

Я розумію, що цей сайт блогу не’ t area tubes у будь-якому типі конкретного порядку, однак це може бути найкращий сайт з трубками, крім PornHub. Знову ж таки, з огляду на те, що може або не може статися з (колишнім?) королем порнографії, XVideos може швидко стати топ-догом порнографічних відео.

Якщо ви перевірите це, я’ Я впевнений, що ви погодитеся, що цей веб-сайт точно працює. Подібно до всіх інших порнографічних веб-сайтів, описаних тут, на цьому є потоки безкоштовної гадки, яку можна переглянути, а там’ Не бракує фантастичних завантажень для перегляду. І маючи майже 10 мільйонів завантажень, ви можете більше ніколи не переглядати жодного порно.

Чорт, занепокоєний подумайте про це, можливо, ви взагалі ніколи не відвідаєте будь-який інший сайт із цією проблемою.

Навіть якщо ви втомилися від записаних відеокліпів –– якщо це’ якимось можливим способом – потрібен час, щоб переключитися на шоу веб-камери XVideos. У будь-яку годину ви відвідуєте сотні, інакше незліченних спокусливих моделей, готових естетично вразити вас –– принаймні доки ви’ у мене є символи.

xHamster

Зараз ви носите’ Вам не потрібно витрачати гроші на преміальну порнографію, однак, коли мова заходить про цей веб-сайт, ви можете витратити трохи грошей на ці виняткові фільми. Варіант дивовижний, а найвища якість, безумовно, сенсаційна, оскільки гарантовано повна висока роздільна здатність або 4K Ultra.

Насправді, є неймовірні 116 000+ відеокліпів із 7500 абсолютно новими покращеннями, які вносяться щомісяця. Як преміум-учаснику ви отримуєте необмежену кількість завантажень, і ви’ матиму доступ до кількох найкращих вакансій, які коли-небудь створювали порнозірки того періоду. Якщо ви’ переживаєте через витрати, ’носіть, не переживайте. Тридцять днів платної доступності коштуватимуть вам 6,99 доларів США, щомісяця на один долар менше, якщо ви зареєструєтеся на 3 місяці’ s підписка. Рік, безсумнівно, коштуватиме вам 4,99 дол. США щомісяця, хоча ви’ доведеться заплатити все

одночасно. Напевно, найкраща пропозиція — отримати довічну підписку, яка обійдеться вам у колосальних $299,99! Це може здатися високим, однак, коли ви думаєте про це, ви’ по суті отримуєте необмежену кількість порно назавжди, і це’ s без реклами. Тепер я маю на увазі, що ви носите’ не хочу платити всі ці гроші. Ви все ще можете отримати доступ до надзвичайної кількості порнографії та деяких інших привабливих смаколиків. Крім живих секс-шоу, ви можете побачити багато рекламних каналів порнозірок і неймовірну добірку фотографій.

Що’ Крім того, на вкладці «Знайомства» є чудова функція, за допомогою якої можна шукати інших клієнтів за віком, місцезнаходженням, статтю та орієнтацією. Навіть краще, використовуючи розширені інструменти пошуку, ви можете фільтрувати свої результати за кольором очей і волосся, статурою та схильностями, щоб назвати кілька стандартів пошуку.

Звичайно, концепція полягає в тому, щоб зв’язатися з людьми, яких ви, можливо, збираєтесь побачити, але, як ви могли передбачити, цей інструмент набагато краще підходить для невимушеного спілкування в чаті, відвертого обміну фотографіями та планування інших пожадливих цифрових завдань. Однак, як і багато речей в Інтернеті, це те, що ви робите.

Eporner

Я справді відчуваю, що це трубка не’ t отримати достатнє визнання від дротиків у мережі. Насправді існує незліченна кількість завантажень, і це’ я просто описую відео. Окрім фільмів, тут можна побачити різноманітні гарячі фотографії та чудові GIF-файли.

Звісно, ​​я визнаю, що я трохи обманював, коли шукав одну з найулюбленіших класифікацій. Технічно кажучи, одним із найпопулярніших видів порно є некатегоризоване. Це чудове відчуття, враховуючи, що на цих сторінках ви бачите велику різноманітність.

Усе ж я подумав, що це тип широких, тому вирішив “ формально зверніться до іншої відомої класифікації, яка відноситься до аматорського відбору. З понад мільйоном завантажень, здається, немає обмежень щодо різноманітності ‘& lsquo; реальні люди, до яких ви звертаєтесь, бачите, як вони насолоджуються, опускаються та брудні.

(До речі, аматорські фільми становлять майже половину завантажень на цьому веб-сайті!)

І, щоб ви зрозуміли, існують обидва види аматорської еротики. Таким чином, я’ m описуючи спеціалістів, які не займаються порнографією, яких ви’ я (на щастя) ніколи раніше не бачив, а також порнографія в стилі гонзо прослуховування, яка має певне відчуття грубості.

А я’ я не просто описую кожного траха без сідла.

Зауважте лише одну річ: кожне веб-посилання є корисним, а не спамом, за винятком кнопки Pornography Gaming –– це’ це просто реклама.

Без матері

Безсумнівно, висока якість помітна скрізь, однак це’ частково через поєднання аматорської та спеціалізованої порнографії, яку ви’ знайдете на цьому веб-сайті. Незважаючи на те, що всі ці канали для дорослих відкриті для показу абсолютно нових масових фільмів, ця система є підходящою порносистемою для будь-яких дивакуватих ексгібіціоністів.

Вони’ У нас є категорії на будь-який смак і більше, ніж просто звичайні, як-от анальний екшн, секс із транссексуалами, дивне поєднання та шкіряне порно відео. Якщо ви перевірите параметри пошуку, ви’ я побачу, що існує ціла область того, що ‘називається & lsquo; екстремальне порно

. Будьте обережні, цей пошуковий фільтр надасть вам будь-який тип парного, дивного та неймовірно насиченого порно. Звичайно, нічого з цього –– як я знаю ––не варто видаляти PornHub, однак більшість відеокліпів прямо тут можуть викликати у деяких людей шок.

Якщо ви хочете, щоб ваша смішна кістка була задоволена раніше, після або під час’ я насолоджувався твоєю промежиною, цей порнографічний сайт здається мені унікальним, оскільки він має ‘& lsquo; смішний, різний інструмент фільтра. Знову ж таки, деякі з порнографії можуть бути трохи дивними, однак деякі з них створені одночасно для руйнування шлунково-кишкового тракту та дурниці.

І дозвольте мені сказати вам, що це була дивна кульмінація – але воно того варте!

Продовжуючи, ще одна цікава річ у цьому каналі – це великі сторінки для взаємодії зі спільнотою. Існують рядки форуму, за допомогою яких учасники спілкуються та обмінюються інформацією та зображеннями. Motherless також має онлайн-чат, а також повну область оголошень.

То чого ви чекаєте?

Є успішне сусідство, з яким можна співпрацювати. Вони’ постійно приєднуються нові аматорські порнозірки, а ви’ відкриє для себе надзвичайно дивний і кумедний фап-матеріал.

Переформулювати Motherless’ гасло: продовжуй і дивись, мати не’ дивлюсь

. SpankBang Будь то’ Уміло знятий або знятий початківцями, найвища якість переважної більшості цих безкоштовних порнографічних відео часто має тенденцію бути першокласним.

Я одягнув’ У мене немає точного підрахунку, однак ця трубка мені подобається, як одна з найбільших кінофільмів, навіть опублікованих на сайті. Відвідайте його та скажіть мені –– Я думаю, ви можете погодитися зі мною.

І якщо ви боїтеся, що під час відкриття веб-сторінки вас перевантажить велика кількість звернень, надіньте ’ t піт це. На цьому веб-сайті є багато варіантів пошуку та інструментів фільтрації всіх видів. Одним натисканням кнопки ви можете побачити, що’ зараз у тренді, що нещодавно додано, що’ були помітні, і незабаром почнуть завантажуватися.

Я не’ я не знаю про вас, але я рідко бачу цей останній варіант’ t один я бачу на іншому безкоштовно

порносайти. Рухаючись далі, ви можете фільтрувати результати відеокліпів за якістю чіткості, тривалістю відео або просто скористатися пошуковою системою в Інтернеті. Якщо пряма порнографія – це не’ Ви також можете перемикатися між геями та транспорнографією.

Мені також варто обговорити SpankBang’ s Функція телевізора. Учасники цього інтернет-сайту можуть не тільки запустити власні канали, але й створити власну станцію. По суті, це’ s автоматично створений список відтворення, який безперервно транслює те, що ви хочете бачити. Все, що вам потрібно зробити, це натиснути на веб-посилання на телевізійне телебачення, ввести категорію, тег, ключове слово або порнозірку та перейти звідти.

Запропонуйте це зовнішній вигляд, і ви можете зробити це своєю цифровою фінансовою установою.

YouPorn

Коли справа доходить до створення, цей безкоштовний порно-сайт виглядає чисто, а вміст далекий від такого –– це’ вологий і брудний.

Якщо ви насправді ніколи не натрапляли на цей веб-сайт, який організовує мішанину, ви’ вас чекає епічна насолода. Є терабайти еротичних фотографій і, можливо, петабайти порно відео. Вони ідеально впорядковані в безліч класифікацій, які мають зацікавити практично кожне відчуття чуттєвого візуального зображення.

Хоч і є виконавці-любителі, у YouPorn, здається, є неймовірно багато, навіть більше професійної еротики, настільки, що вони мають цілу вкладку для порнозірок у меню. Поруч із ним є розділ еротики, який організовує потоки захоплюючих історій, які обов’язково зроблять ваші враження від цього порноканал ще кращими.

Крім того, ви також отримуєте доступ до двох каналів камери. Хоча вони офіційно не пов’язані з YouPorn, я можу стверджувати, що аматорські моделі все одно варті перегляду.

YouJizz

Ця порнографічна платформа не’ у них забагато у вигляді додаткових оборок, що є фантастичним для тих, хто має намір сідати та виходити. Ви не’ не потрібен обліковий запис, щоб користуватися перевагами цього сайту’ набір пристроїв сексуального вигляду.

Усі найкращі фільтри в один клік, як-от упорядкування результатів за тим, що’ абсолютно новий, популярний нещодавно та історично, і в тренді. Краще, за допомогою двох кранів ви можете отримати довільну серію відео, якщо хочете. З іншого боку, якщо ви точно знаєте, що намагаєтеся знайти, ця платформа має епічний контрольний список тегів, який вимагає, щоб вас побачили, щоб вам повірили.

Дівчата з веб-камерою на YouJizz Live чудові, як і основна трубка. До речі, якщо вам подобаються блондини, загляньте на сайт веб-камери YouJizz. У них є всілякі гарячі сестри, але я помітив, що ти’ відкрию багато жінок з медовим волоссям.

Оскільки вам захочеться клацнути й жарти, не’ ще не зламай цей горіх. Ми’ тільки на півдорозі, і є додаткові трубки, щоб знайти та отримати задоволення.

This entry was posted in 1. Bookmark the permalink.

اترك تعليقاً